Löfs: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Löfs

Löfs on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Löfs-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 43

v. 2016 45

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Löfs on noin sijalla 12 000.

Löfs-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Löfs on lyhyt nimi. Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Löfs on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Löfs ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Löfs esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Löfs

Löfs (paikannimi)

Löfs on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Löfs jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Löfs-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Lofs tai Loefs, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Löfs

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Löfs i Finland. Surname Löfs in Finland.

©Tuomas Salste