Lohela: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lohela

Lohela on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Lohela-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 178 max

v. 2014 205

v. 2015 206

v. 2016 209

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lohela on noin sijalla 3 700.

Lohela on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lohela ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Lohela-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 12 Lohelan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1938
Lakanneet yritykset
perust. 1985–1997

Sana Lohela tai Lohelan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Lohela

Lohela (paikannimi)Katuosoitteissa

Lohela on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 17 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lohela jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lohela esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lohelankatu, Lohelantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Lohela-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Lohelat ulkomailla

Ruotsissa Lohela oli 41 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Lohela oli 15 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

2094115
Lohelat Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лохела tarkoittaa nimeä Lohela. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Lohela

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: lohela.fi, lohela.net, lohela.com, lohela.eu, lohela.info, lohela.name, lohela.org, lohelat.com, lohelat.eu, lohelat.fi, lohelat.info, lohelat.name, lohelat.net, lohelat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lohela i Finland. Surname Lohela in Finland.

©Tuomas Salste