Loimi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Loimi

Loimi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Loimien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Loimi on noin sijalla 16 000.

Loimi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Loimi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Loimi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1945–2000
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Loimi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Loimi osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Loimi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Loimikatu, Loimikuja, Loimipolku, Loimirinne, Loimitie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Loimet ulkomailla

Ruotsissa Loimi oli 16 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лойми tarkoittaa nimeä Loimi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Loimi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Loimi i Finland. Surname Loimi in Finland.

©Tuomas Salste