Loivarinne: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Loivarinne

Loivarinne on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Loivarinteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Loivarinne on noin sijalla 16 000.

Loivarinne-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Loivarinne on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Loivarinne ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Loivarinne

Loivarinne (paikannimi)Katuosoitteissa

Loivarinne on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Loivarinne jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Loivarinne esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Loivarinne, Loivarinteentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Loivarinne-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лойваринне tarkoittaa nimeä Loivarinne. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Loifwarinne on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Loivarinne olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Loivarinne

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Loivarinne i Finland. Surname Loivarinne in Finland.

©Tuomas Salste