Lostedt: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lostedt

Lostedt on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Lostedtien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 124

v. 2015 123

v. 2016 124

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lostedt on noin sijalla 5 600.

Lostedt on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lostedt ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Lostedt on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Lostedt on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Lostedt ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 24 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Lostedt-nimisiä on 124.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–1986
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Lostedt esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Lostedtit ulkomailla

Ruotsissa Lostedt oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Samankaltaisia nimiä kuin Lostedt

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: lostedt.fi, lostedt.net, lostedt.com, lostedt.eu, lostedt.info, lostedt.name, lostedt.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lostedt i Finland. Surname Lostedt in Finland.

©Tuomas Salste