Louhiranta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Louhiranta

Louhiranta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Louhirantojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

v. 2017 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Louhiranta on noin sijalla 21 000.

Louhiranta-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Louhiranta

Louhiranta (paikannimi)Katuosoitteissa

Louhiranta on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 10 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Louhiranta jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Louhiranta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Louhirannantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лоухиранта tarkoittaa nimeä Louhiranta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Louis Louhiranta tai Louna Louhiranta.

Samankaltaisia nimiä kuin Louhiranta

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Louhiranta, Finland.

©Tuomas Salste