Loukas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Loukas

Loukas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Loukkaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 28

v. 2016 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Loukas on noin sijalla 17 000.

Loukas-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Loukas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Loukas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1990

Sana Loukas esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Loukas

Loukas (paikannimi)Katuosoitteissa

Loukas on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 17 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Loukas jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Loukas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Loukasgatan, Loukastie, Loukkaankatu, Loukkaanpolku, Loukkaantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Loukas-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Loukkaat ulkomailla

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 387 henkeä, joiden sukunimi oli LOUKAS.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 80 henkeä, joiden sukunimi oli LOUKAS.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лоукас tarkoittaa nimeä Loukas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Louis Loukas tai Louna Loukas.

Samankaltaisia nimiä kuin Loukas

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Loukas i Finland. Surname Loukas in Finland.

©Tuomas Salste