Loukkaanhuhta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Loukkaanhuhta

Loukkaanhuhta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Loukkaanhuhtien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 57

v. 2015 55

v. 2016 53

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Loukkaanhuhta on noin sijalla 11 000.

Loukkaanhuhta-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Loukkaanhuhta on melko pitkä nimi.

Loukkaanhuhta on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Loukkaanhuhta ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Loukkaanhuhta

Loukkaanhuhta (paikannimi)Katuosoitteissa

Loukkaanhuhta on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Loukkaanhuhta jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Loukkaanhuhta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Loukkaanhuhta. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Loukkaanhuhta-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лоуккаанхухта tarkoittaa nimeä Loukkaanhuhta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Louckanhuchta on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Loukkaanhuhta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Louis Loukkaanhuhta tai Louna Loukkaanhuhta.

Samankaltaisia nimiä kuin Loukkaanhuhta

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Loukkaanhuhta i Finland. Surname Loukkaanhuhta in Finland.

©Tuomas Salste