Lounasvaara: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lounasvaara

Lounasvaara on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lounasvaarojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lounasvaara on noin sijalla 13 000.

Lounasvaara-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Lounasvaara on melko pitkä nimi.

Lounasvaara on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lounasvaara ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1952

Sana Lounasvaara esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Lounasvaara osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Lounasvaara esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lounasvaarantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лоунасваара tarkoittaa nimeä Lounasvaara. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lounasfwara on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lounasvaara olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Louna Lounasvaara tai Louis Lounasvaara.

Samankaltaisia nimiä kuin Lounasvaara

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lounasvaara i Finland. Surname Lounasvaara in Finland.

©Tuomas Salste