Lounatvuori: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lounatvuori

Lounatvuori on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lounatvuorien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 33

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lounatvuori on noin sijalla 15 000.

Lounatvuori-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Lounatvuori on melko pitkä nimi.

Lounatvuori on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lounatvuori ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лоунатвуори tarkoittaa nimeä Lounatvuori. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lounatfwoorj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lounatvuori olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lounatuuli Lounatvuori tai Louis Lounatvuori.

Samankaltaisia nimiä kuin Lounatvuori

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lounatvuori i Finland. Surname Lounatvuori in Finland.

©Tuomas Salste