Löyttyniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Löyttyniemi

Löyttyniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Löyttyniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 116

v. 2015 117

v. 2016 118

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Löyttyniemi on noin sijalla 5 900.

Verrattuna muihin sukunimiin Löyttyniemi on melko pitkä nimi.

Löyttyniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Löyttyniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–1959

Sana Löyttyniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Löyttyniemi

Löyttyniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Löyttyniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Löyttyniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Löyttyniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Löyttyniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Löyttyniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лёуттюниеми ("Ljouttjunijemi") tarkoittaa nimeä Löyttyniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Löÿttÿniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Löyttyniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Loyttyniemi tai Loeyttyniemi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Löyttyniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: loyttyniemi.com, loyttyniemi.fi, loyttyniemi.net, loyttyniemet.com, loyttyniemet.eu, loyttyniemet.fi, loyttyniemet.info, loyttyniemet.name, loyttyniemet.net, loyttyniemet.org, loyttyniemi.eu, loyttyniemi.info, loyttyniemi.name, loyttyniemi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Löyttyniemi i Finland. Surname Löyttyniemi in Finland.

©Tuomas Salste