Luhtaniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Luhtaniemi

Luhtaniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Luhtaniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 139

v. 2015 138

v. 2016 140

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Luhtaniemi on noin sijalla 5 100.

Luhtaniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Luhtaniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1957–1976

Sana Luhtaniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Luhtaniemi

Luhtaniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Luhtaniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 36 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Luhtaniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Luhtaniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Luhtaniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Luhtaniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лухтаниеми ("Luhtanijemi") tarkoittaa nimeä Luhtaniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Luchtaniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Luhtaniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Luhtaniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: luhtaniemi.fi, luhtaniemet.com, luhtaniemet.eu, luhtaniemet.fi, luhtaniemet.info, luhtaniemet.name, luhtaniemet.net, luhtaniemet.org, luhtaniemi.com, luhtaniemi.eu, luhtaniemi.info, luhtaniemi.name, luhtaniemi.net, luhtaniemi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Luhtaniemi i Finland. Surname Luhtaniemi in Finland.

©Tuomas Salste