Lukkariniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lukkariniemi

Lukkariniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lukkariniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 34

v. 2016 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lukkariniemi on noin sijalla 15 000.

Lukkariniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Lukkariniemi on melko pitkä nimi.

Lukkariniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lukkariniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Луккариниеми ("Lukkarinijemi") tarkoittaa nimeä Lukkariniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Luckariniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lukkariniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Luka Lukkariniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Lukkariniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lukkariniemi i Finland. Surname Lukkariniemi in Finland.

©Tuomas Salste