Lumioja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lumioja

Lumioja on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lumiojien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lumioja on noin sijalla 20 000.

Lumioja-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Lumioja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lumioja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1964–1996

Sana Lumioja esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Lumioja

Lumioja (paikannimi)Katuosoitteissa

Lumioja on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lumioja jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lumioja esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lumiojantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Lumioja-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лумиоя tarkoittaa nimeä Lumioja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lumi Lumioja.

Samankaltaisia nimiä kuin Lumioja

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lumioja i Finland. Surname Lumioja in Finland.

©Tuomas Salste