Luodeslampi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Luodeslampi

Luodeslampi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Luodeslampien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Luodeslampi on noin sijalla 19 000.

Luodeslampi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Luodeslampi on melko pitkä nimi.

Luodeslampi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Luodeslampi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Luodeslampi

Luodeslampi (paikannimi)Katuosoitteissa

Luodeslampi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Luodeslampi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Luodeslampi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Luodeslammentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Luodeslampi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Луодеслампи tarkoittaa nimeä Luodeslampi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Loodeslambj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Luodeslampi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Luodeslampi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Luodeslampi i Finland. Surname Luodeslampi in Finland.

©Tuomas Salste