Luokkakallio: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Luokkakallio

Luokkakallio on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Luokkakallioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 50

v. 2015 50

v. 2016 50

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Luokkakallio on noin sijalla 11 000.

Luokkakallio-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Luokkakallio on melko pitkä nimi.

Luokkakallio on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Luokkakallio ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Luokkakallio

Luokkakallio (paikannimi)

Luokkakallio on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Luokkakallio jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Luokkakallio-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Луоккакаллио tarkoittaa nimeä Luokkakallio. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Loockacalliå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Luokkakallio olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Luokkakallio

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Luokkakallio i Finland. Surname Luokkakallio in Finland.

©Tuomas Salste