Luoma-Halkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Luoma-Halkola

Luoma-Halkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Luoma-Halkoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Luoma-Halkola on noin sijalla 22 000.

Luoma-Halkola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Luoma-Halkola on melko pitkä nimi.

Luoma-Halkola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Luoma-Halkola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Luoma-Halkola

Luoma-Halkola (paikannimi)

Luoma-Halkola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Luoma-Halkola jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Luoma-Halkola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Луома-Халкола tarkoittaa nimeä Luoma-Halkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Looma=Halgola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Luoma-Halkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Luoma-Halkola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Luoma-Halkola i Finland. Surname Luoma-Halkola in Finland.

©Tuomas Salste