Lyly-Yrjänäinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lyly-Yrjänäinen

Lyly-Yrjänäinen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lyly-Yrjänäisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lyly-Yrjänäinen on noin sijalla 16 000.

Lyly-Yrjänäinen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Lyly-Yrjänäinen on melko pitkä nimi.

Lyly-Yrjänäinen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lyly-Yrjänäinen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Люлю-Юрьяняйнен ("Ljulju-Jurjanjainen") tarkoittaa nimeä Lyly-Yrjänäinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lÿlÿ=Yriänäin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lyly-Yrjänäinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Lyly-Yrjanainen tai Lyly-Yrjaenaeinen, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lyly Lyly-Yrjänäinen.

Samankaltaisia nimiä kuin Lyly-Yrjänäinen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lyly-Yrjänäinen i Finland. Surname Lyly-Yrjänäinen in Finland.

©Tuomas Salste