Maansaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Maansaari

Maansaari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Maansaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 33

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Maansaari on noin sijalla 15 000.

Maansaari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Maansaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Maansaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Maansaari

Maansaari (paikannimi)Katuosoitteissa

Maansaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Maansaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Maansaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Maansaarentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Maansaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Маансаари tarkoittaa nimeä Maansaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mansarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Maansaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Maare Maansaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Maansaari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Maansaari i Finland. Surname Maansaari in Finland.

©Tuomas Salste