Mahla: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mahla

Mahla on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Mahla-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 23 max

v. 2015 37

v. 2016 37

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mahla on noin sijalla 14 000.

Mahla-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Mahla on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mahla ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1922
Lakanneet yritykset
perust. 2001–2002

Sana Mahla esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Mahla

Mahla (paikannimi)Katuosoitteissa

Mahla on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Mahla jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mahla esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mahlakatu, Mahlakuja, Mahlankatu, Mahlapiha, Mahlapolku, Mahlarinne, Mahlatie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Mahla-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Mahlat ulkomailla

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 33 henkeä, joiden sukunimi oli MAHLA.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 152 henkeä, joiden sukunimi oli MAHLA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Махла tarkoittaa nimeä Mahla. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mahad Mahla.

Samankaltaisia nimiä kuin Mahla

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mahla i Finland. Surname Mahla in Finland.

©Tuomas Salste