Maikku: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Maikku

Maikku on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Maikku-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 25 max

v. 2015 21

v. 2016 20

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Maikku on noin sijalla 22 000.

Maikku-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Maikku on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Maikku ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1918
Lakanneet yritykset
perust. 1994–2002

Sana Maikku tai Maikun esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Maikku

Maikku (paikannimi)Katuosoitteissa

Maikku on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Maikku jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Maikku esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Maikuntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Maikku-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Etunimi Maikku

Maikku on myös naisen etunimi. Vuonna 2016 Maikku oli yhtenä etunimenä 17 naisella. Samaan aikaan Maikku oli 20 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä naisten ensimmäisenä etunimenä (16 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (1).

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Майкку tarkoittaa nimeä Maikku. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Maikki Maikku tai Mainio Maikku.

Samankaltaisia nimiä kuin Maikku

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Maikku i Finland. Surname Maikku in Finland.

©Tuomas Salste