Maisala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Maisala

Maisala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Maisala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 108 max

v. 2014 97

v. 2015 97

v. 2016 98

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Maisala on noin sijalla 6 800.

Maisala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Maisala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Maisala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1919–1923
Lakanneet yritykset
perust. 1973–1995

Sana Maisala tai Maisalan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Maisala

Maisala (paikannimi)Katuosoitteissa

Maisala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Maisala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Maisala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Maisalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Maisala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Майсала tarkoittaa nimeä Maisala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Maisa Maisala tai Mainio Maisala.

Samankaltaisia nimiä kuin Maisala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: maisala.com, maisala.fi, maisala.info, maisala.net, maisala.eu, maisala.name, maisala.org, maisalat.com, maisalat.eu, maisalat.fi, maisalat.info, maisalat.name, maisalat.net, maisalat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Maisala i Finland. Surname Maisala in Finland.

©Tuomas Salste