Majaharju: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Majaharju

Majaharju on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Majaharjujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Majaharju on noin sijalla 18 000.

Majaharju-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Majaharju on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Majaharju ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Majaharju

Majaharju (paikannimi)Katuosoitteissa

Majaharju on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Majaharju jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Majaharju esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Majaharjuntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Majaharju-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Маяхарью tarkoittaa nimeä Majaharju. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Maiahariu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Majaharju olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Maja Majaharju tai Majid Majaharju.

Samankaltaisia nimiä kuin Majaharju

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Majaharju i Finland. Surname Majaharju in Finland.

©Tuomas Salste