Majakulma: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Majakulma

Majakulma on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Majakulma-nimisten lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2015. Tuoreempi tieto vuodelta 2016 kertoo, että lukumäärä oli alle 20 Suomen kansalaista.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1943
Lakanneet yritykset
perust. 1952–1966

Sana Majakulma esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Majakulma osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Majakulma esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Majakulmantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Маякулма tarkoittaa nimeä Majakulma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Maiaculma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Majakulma olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Maja Majakulma tai Majid Majakulma.

Samankaltaisia nimiä kuin Majakulma

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Majakulma i Finland. Surname Majakulma in Finland.

©Tuomas Salste