Majaneva: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Majaneva

Majaneva on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Majaneva-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 69

v. 2015 72

v. 2016 73

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Majaneva on noin sijalla 8 500.

Majaneva-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Majaneva on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Majaneva ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Majaneva

Majaneva (paikannimi)Katuosoitteissa

Majaneva on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 8 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on pelto/niitty, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Majaneva jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Majaneva esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Majanevantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Majaneva-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Маянева tarkoittaa nimeä Majaneva. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Maianefwa on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Majaneva olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Maja Majaneva tai Majid Majaneva.

Samankaltaisia nimiä kuin Majaneva

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Majaneva i Finland. Surname Majaneva in Finland.

©Tuomas Salste