Majasaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Majasaari

Majasaari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Majasaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 68 max

v. 2014 67

v. 2015 64

v. 2016 63

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Majasaari on noin sijalla 9 500.

Majasaari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Majasaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Majasaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Majasaari esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Majasaari

Majasaari (paikannimi)Katuosoitteissa

Majasaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 131 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue, niemi, pelto/niitty, saari, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Majasaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Majasaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Majasaarentie, Majasaari, Majasaari Ruotsinsalmi, Pieni Majasaari. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Majasaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Маясаари tarkoittaa nimeä Majasaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Maiasarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Majasaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Maja Majasaari tai Majid Majasaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Majasaari

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: majasaari.com, majasaaret.com, majasaaret.eu, majasaaret.fi, majasaaret.info, majasaaret.name, majasaaret.net, majasaaret.org, majasaari.eu, majasaari.fi, majasaari.info, majasaari.name, majasaari.net, majasaari.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Majasaari i Finland. Surname Majasaari in Finland.

©Tuomas Salste