Mäki-Mantila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mäki-Mantila

Mäki-Mantila on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Mäki-Mantila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 101

v. 2015 102

v. 2016 101

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mäki-Mantila on noin sijalla 6 600.

Verrattuna muihin sukunimiin Mäki-Mantila on melko pitkä nimi.

Mäki-Mantila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mäki-Mantila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Mäki-Mantila

Mäki-Mantila (paikannimi)

Mäki-Mantila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Mäki-Mantila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Mäki-Mantila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мяки-Мантила ("Mjaki-Mantila") tarkoittaa nimeä Mäki-Mantila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mäki=Mandila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Mäki-Mantila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Maki-Mantila tai Maeki-Mantila, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Mäki-Mantila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: maki-mantila.com, maki-mantila.eu, maki-mantila.fi, maki-mantila.info, maki-mantila.name, maki-mantila.net, maki-mantila.org, maki-mantilat.com, maki-mantilat.eu, maki-mantilat.fi, maki-mantilat.info, maki-mantilat.name, maki-mantilat.net, maki-mantilat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mäki-Mantila i Finland. Surname Mäki-Mantila in Finland.

©Tuomas Salste