Mäkiluoma: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mäkiluoma

Mäkiluoma on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Mäkiluomien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 24 max

v. 2015 36

v. 2016 36

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mäkiluoma on noin sijalla 14 000.

Mäkiluoma-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Mäkiluoma on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mäkiluoma ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1990

Sana Mäkiluoma esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Mäkiluoma

Mäkiluoma (paikannimi)Katuosoitteissa

Mäkiluoma on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 10 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Mäkiluoma jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mäkiluoma esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mäkiluomantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Mäkiluoma-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мякилуома ("Mjakiluoma") tarkoittaa nimeä Mäkiluoma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Makiluoma tai Maekiluoma, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Mäkiluoma

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mäkiluoma i Finland. Surname Mäkiluoma in Finland.

©Tuomas Salste