Mäkimaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mäkimaa

Mäkimaa on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Mäkimaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 113 max

v. 2014 113

v. 2015 113

v. 2016 113

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mäkimaa on noin sijalla 6 100.

Mäkimaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mäkimaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Mäkimaa on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Mäkimaa on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Mäkimaa ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 68 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Mäkimaita on 113.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1906
Lakanneet yritykset
perust. 1954–1984

Sana Mäkimaa tai Mäkimaan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Mäkimaa

Mäkimaa (paikannimi)Katuosoitteissa

Mäkimaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 38 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Mäkimaa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mäkimaa esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mäkimaa. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Mäkimaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Mäkimaat ulkomailla

Ruotsissa Mäkimaa oli 37 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мякимаа ("Mjakimaa") tarkoittaa nimeä Mäkimaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Makimaa tai Maekimaa, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Mäkimaa

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: makimaa.com, makimaa.eu, makimaa.fi, makimaa.info, makimaa.name, makimaa.net, makimaa.org, makimaat.com, makimaat.eu, makimaat.fi, makimaat.info, makimaat.name, makimaat.net, makimaat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mäkimaa i Finland. Surname Mäkimaa in Finland.

©Tuomas Salste