Mäkimartti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mäkimartti

Mäkimartti on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Mäkimartti-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 137

v. 2015 134

v. 2016 135

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mäkimartti on noin sijalla 5 300.

Mäkimartti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mäkimartti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Mäkimartti on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Mäkimartti on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Mäkimartti ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 63 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Mäkimartti-nimisiä on 135.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1984–1996
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Mäkimartti esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мякимартти ("Mjakimartti") tarkoittaa nimeä Mäkimartti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mäkimartj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Mäkimartti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Makimartti tai Maekimartti, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Mäkimartti

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: makimartti.fi, makimartit.com, makimartit.eu, makimartit.fi, makimartit.info, makimartit.name, makimartit.net, makimartit.org, makimartti.com, makimartti.eu, makimartti.info, makimartti.name, makimartti.net, makimartti.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mäkimartti i Finland. Surname Mäkimartti in Finland.

©Tuomas Salste