Mäkimattila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mäkimattila

Mäkimattila on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Mäkimattila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 136

v. 2015 135

v. 2016 134

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mäkimattila on noin sijalla 5 300.

Verrattuna muihin sukunimiin Mäkimattila on melko pitkä nimi.

Mäkimattila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mäkimattila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Mäkimattila-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Mäkimattilan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1900
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Mäkimattila tai Mäkimattilan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Mäkimattila osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Mäkimattila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mäkimattilantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мякиматтила ("Mjakimattila") tarkoittaa nimeä Mäkimattila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Makimattila tai Maekimattila, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Mäkimattila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: makimattila.com, makimattila.fi, makimattila.eu, makimattila.info, makimattila.name, makimattila.net, makimattila.org, makimattilat.com, makimattilat.eu, makimattilat.fi, makimattilat.info, makimattilat.name, makimattilat.net, makimattilat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mäkimattila i Finland. Surname Mäkimattila in Finland.

©Tuomas Salste