Malkavaara: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Malkavaara

Malkavaara on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Malkavaarojen määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 59 max

v. 2014 81

v. 2015 82

v. 2016 83

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Malkavaara on noin sijalla 7 700.

Malkavaara-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Malkavaara on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Malkavaara ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1953–1973

Sana Malkavaara esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Малкаваара tarkoittaa nimeä Malkavaara. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Malgafwara on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Malkavaara olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Malkus Malkavaara tai Malak Malkavaara.

Samankaltaisia nimiä kuin Malkavaara

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: malkavaara.com, malkavaara.fi, malkavaara.eu, malkavaara.info, malkavaara.name, malkavaara.net, malkavaara.org, malkavaarat.com, malkavaarat.eu, malkavaarat.fi, malkavaarat.info, malkavaarat.name, malkavaarat.net, malkavaarat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Malkavaara i Finland. Surname Malkavaara in Finland.

©Tuomas Salste