Mallat: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mallat

Mallat on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Mallatien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 216 max

v. 2014 204

v. 2015 204

v. 2016 203

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mallat on noin sijalla 3 800.

Mallat on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mallat ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1884-1924

Mallateja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 20 Mallatin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Mallatien yleisimpiä asuinpaikkoja olivat Jääski (5 vainajaa), Kirvu (4) sekä Antrea (4).

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Mallat, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 7.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1908–1935
Lakanneet yritykset
perust. 1950–1999

Sana Mallat esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Mallat osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Mallat esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mallatintie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Mallatit ulkomailla

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 95 henkeä, joiden sukunimi oli MALLAT.

Tšekissä Mallat oli 6 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 6 henkeä, joiden sukunimi oli MALLAT.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Маллат tarkoittaa nimeä Mallat. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Malla Mallat tai Malek Mallat.

Samankaltaisia nimiä kuin Mallat

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: mallat.com, mallat.eu, mallat.fi, mallat.info, mallat.net, mallat.org, mallat.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mallat i Finland. Surname Mallat in Finland.

©Tuomas Salste