Manne: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Manne

Manne on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Mannejen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 31

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Manne on noin sijalla 16 000.

Manne-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Manne on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Manne ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1897–1938
Lakanneet yritykset
perust. 1956–1998

Sana Manne, Mannen tai Mannet esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Manne osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Manne esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mannenkatu, Mannentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Etunimi Manne

Manne on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Manne oli yhtenä etunimenä 306 miehellä, mikä tarkoittaa, että noin joka 9 000:s mies oli etunimeltään Manne. Juuri etunimenä Manne onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 31 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä miesten ensimmäisenä etunimenä (238 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (68).

Mannet ulkomailla

Ruotsissa Manne oli 16 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Manne oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

311610
Mannet Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 489 henkeä, joiden sukunimi oli MANNE.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 14 henkeä, joiden sukunimi oli MANNE.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Manna Manne.

Samankaltaisia nimiä kuin Manne

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Manne i Finland. Surname Manne in Finland.

©Tuomas Salste