Mannela: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mannela

Mannela on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Mannela-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 89

v. 2015 91

v. 2016 90

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mannela on noin sijalla 7 300.

Mannela-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Mannela on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mannela ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Mannela on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Mannela on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Mannela ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 32 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Mannela-nimisiä on 90.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Mannela-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Mannelan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1946–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1987–2001

Sana Mannela esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Mannela

Mannela (paikannimi)Katuosoitteissa

Mannela on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Mannela jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mannela esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mannelantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Mannela-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Mannelat ulkomailla

Ruotsissa Mannela oli 22 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Маннела tarkoittaa nimeä Mannela. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Manne Mannela tai Manal Mannela.

Samankaltaisia nimiä kuin Mannela

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mannela i Finland. Surname Mannela in Finland.

©Tuomas Salste