Mannersuo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mannersuo

Mannersuo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Mannersoiden määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 40 max

v. 2014 62

v. 2015 61

v. 2016 62

v. 2017 62

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mannersuo on noin sijalla 9 600.

Mannersuo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Mannersuo

Mannersuo (paikannimi)Mannersuo (karttanimi)

Mannersuo on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; suo sekä talo.

Nyky-Suomen lisäksi Mannersuo esiintyi Karjalan kartoilla ennen sotia. Paikka näkyy ohessa. Tyypiltään paikka on maasto.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Mannersuo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Katuosoitteissa

Sana Mannersuo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mannersuontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Маннерсуо tarkoittaa nimeä Mannersuo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Manne Mannersuo tai Manda Mannersuo.

Samankaltaisia nimiä kuin Mannersuo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Mannersuo, Finland.

©Tuomas Salste