Mansikkaniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mansikkaniemi

Mansikkaniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Mansikkaniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 78 max

v. 2014 97

v. 2015 101

v. 2016 100

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mansikkaniemi on noin sijalla 6 700.

Verrattuna muihin sukunimiin Mansikkaniemi on melko pitkä nimi.

Mansikkaniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mansikkaniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1931
Lakanneet yritykset
perust. 1958–1983

Sana Mansikkaniemi tai Mansikkaniemen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Mansikkaniemi

Mansikkaniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Mansikkaniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 37 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, metsäalue, niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Mansikkaniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mansikkaniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mansikkaniemenkuja, Mansikkaniementie, Mansikkaniemi, Mansikkaniemivägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Mansikkaniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мансикканиеми ("Mansikkanijemi") tarkoittaa nimeä Mansikkaniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mansickaniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Mansikkaniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mansikka Mansikkaniemi tai Mansour Mansikkaniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Mansikkaniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: mansikkaniemi.com, mansikkaniemi.eu, mansikkaniemi.fi, mansikkaniemi.net, mansikkaniemet.com, mansikkaniemet.eu, mansikkaniemet.fi, mansikkaniemet.info, mansikkaniemet.name, mansikkaniemet.net, mansikkaniemet.org, mansikkaniemi.info, mansikkaniemi.name, mansikkaniemi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mansikkaniemi i Finland. Surname Mansikkaniemi in Finland.

©Tuomas Salste