Mansikkasalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mansikkasalo

Mansikkasalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Mansikkasalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 61

v. 2015 62

v. 2016 65

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mansikkasalo on noin sijalla 9 300.

Mansikkasalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Mansikkasalo on melko pitkä nimi.

Mansikkasalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mansikkasalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Mansikkasalo esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Mansikkasalot ulkomailla

Ruotsissa Mansikkasalo oli 17 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мансиккасало tarkoittaa nimeä Mansikkasalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mansickasalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Mansikkasalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mansikka Mansikkasalo tai Mansour Mansikkasalo.

Samankaltaisia nimiä kuin Mansikkasalo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mansikkasalo i Finland. Surname Mansikkasalo in Finland.

©Tuomas Salste