Mansikkaviita: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mansikkaviita

Mansikkaviita on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Mansikkaviitojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 113 max

v. 2014 154

v. 2015 158

v. 2016 157

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mansikkaviita on noin sijalla 4 700.

Verrattuna muihin sukunimiin Mansikkaviita on melko pitkä nimi.

Mansikkaviita on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mansikkaviita ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Mansikkaviita on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Mansikkaviita on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Mansikkaviita ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 35 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Mansikkaviitoja on 157.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1950–1989

Sana Mansikkaviita esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Mansikkaviita

Mansikkaviita (paikannimi)Katuosoitteissa

Mansikkaviita on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Mansikkaviita jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mansikkaviita esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mansikkaviita. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Mansikkaviita-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мансиккавийта ("Mansikkavijta") tarkoittaa nimeä Mansikkaviita. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mansickafwijta on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Mansikkaviita olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mansikka Mansikkaviita tai Mansour Mansikkaviita.

Samankaltaisia nimiä kuin Mansikkaviita

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: mansikkaviita.org, mansikkaviita.com, mansikkaviita.eu, mansikkaviita.fi, mansikkaviita.info, mansikkaviita.name, mansikkaviita.net. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mansikkaviita i Finland. Surname Mansikkaviita in Finland.

©Tuomas Salste