Mantilo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mantilo

Mantilo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Mantilo-nimisten lukumäärä oli 32 henkeä vuonna 1970. Nykyinen lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2016.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1981

Sana Mantilo esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Mantilo

Mantilo (paikannimi)Katuosoitteissa

Mantilo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Mantilo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mantilo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mantilo as. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Mantilo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мантило tarkoittaa nimeä Mantilo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mandilå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Mantilo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Manta Mantilo tai Manh Mantilo.

Samankaltaisia nimiä kuin Mantilo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mantilo i Finland. Surname Mantilo in Finland.

©Tuomas Salste