Mantsinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mantsinen

Mantsinen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Mantsisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 157 max

v. 2014 194

v. 2015 193

v. 2016 191

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mantsinen on noin sijalla 4 000.

Mantsinen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mantsinen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Mantsisia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Mantsisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1917
Lakanneet yritykset
perust. 1945–2000

Sana Mantsinen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Mantsinen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Mantsinen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mantsisenmutka. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Mantsiset ulkomailla

Ruotsissa Mantsinen oli 34 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мантсинен tarkoittaa nimeä Mantsinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mandzin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Mantsinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Manta Mantsinen tai Manh Mantsinen.

Samankaltaisia nimiä kuin Mantsinen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: mantsinen.com, mantsinen.eu, mantsinen.fi, mantsinen.info, mantsinen.name, mantsinen.net, mantsinen.org, mantsiset.com, mantsiset.eu, mantsiset.fi, mantsiset.info, mantsiset.name, mantsiset.net, mantsiset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mantsinen i Finland. Surname Mantsinen in Finland.

©Tuomas Salste