Mäntykenttä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mäntykenttä

Mäntykenttä on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Mäntykenttä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 93 max

v. 2014 128

v. 2015 127

v. 2016 126

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mäntykenttä on noin sijalla 5 500.

Verrattuna muihin sukunimiin Mäntykenttä on melko pitkä nimi.

Mäntykenttä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mäntykenttä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1975–1995

Sana Mäntykenttä tai Mäntykentän esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Mäntykentät ulkomailla

Ruotsissa Mäntykenttä oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мянтюкенття ("Mjantjukenttja") tarkoittaa nimeä Mäntykenttä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mändÿkentä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Mäntykenttä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Mantykentta tai Maentykenttae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Mäntykenttä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: mantykentat.com, mantykentat.eu, mantykentat.fi, mantykentat.info, mantykentat.name, mantykentat.net, mantykentat.org, mantykentta.com, mantykentta.eu, mantykentta.fi, mantykentta.info, mantykentta.name, mantykentta.net, mantykentta.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mäntykenttä i Finland. Surname Mäntykenttä in Finland.

©Tuomas Salste