Marja-aho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Marja-aho

Marja-aho on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Marja-aho-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 66 max

v. 2014 56

v. 2015 56

v. 2016 59

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Marja-aho on noin sijalla 9 900.

Marja-aho-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Marja-aho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Marja-aho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Marja-aho-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 12 Marja-ahon asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Paikannimi Marja-aho

Marja-aho (paikannimi)Katuosoitteissa

Marja-aho on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 46 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Marja-aho jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Marja-aho esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Marja-ahontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Marja-aho-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Марья-ахо tarkoittaa nimeä Marja-aho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Maria=ahå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Marja-aho olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Marja-Lea Marja-aho tai Marc Marja-aho.

Samankaltaisia nimiä kuin Marja-aho

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: marja-aho.com, marja-aho.eu, marja-aho.fi, marja-aho.info, marja-aho.name, marja-aho.net, marja-aho.org, marja-ahot.com, marja-ahot.eu, marja-ahot.fi, marja-ahot.info, marja-ahot.name, marja-ahot.net, marja-ahot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Marja-aho i Finland. Surname Marja-aho in Finland.

©Tuomas Salste