Marjakoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Marjakoski

Marjakoski on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Marjakoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 100

v. 2015 100

v. 2016 100

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Marjakoski on noin sijalla 6 700.

Marjakoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Marjakoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1925–1938
Lakanneet yritykset
perust. 2000

Sana Marjakoski tai Marjakosken esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Marjakoski

Marjakoski (paikannimi)Katuosoitteissa

Marjakoski on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Marjakoski jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Marjakoski esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Marjakoskentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Marjakoski-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Марьякоски tarkoittaa nimeä Marjakoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mariacoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Marjakoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Marja Marjakoski tai Marc Marjakoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Marjakoski

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: marjakosket.com, marjakosket.eu, marjakosket.fi, marjakosket.info, marjakosket.name, marjakosket.net, marjakosket.org, marjakoski.com, marjakoski.eu, marjakoski.fi, marjakoski.info, marjakoski.name, marjakoski.net, marjakoski.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Marjakoski i Finland. Surname Marjakoski in Finland.

©Tuomas Salste