Marjetta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Marjetta

Marjetta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Marjetta-nimisten lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2015. Nykyinen lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2016.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1988

Sana Marjetta esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Marjetta osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Marjetta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Marjetantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Etunimi Marjetta

Marjetta on myös naisen etunimi. Vuonna 2016 Marjetta oli yhtenä etunimenä 136 naisella. suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä naisten toisena tai kolmantena etunimenä (128 henkeä). Ensimmäisenä etunimenä se on harvinaisempi (8).

Marjetat ulkomailla

Ruotsissa Marjetta oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Марьетта tarkoittaa nimeä Marjetta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Marje Marjetta tai Marc Marjetta.

Samankaltaisia nimiä kuin Marjetta

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Marjetta i Finland. Surname Marjetta in Finland.

©Tuomas Salste