Marjonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Marjonen

Marjonen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Marjosten lukumäärä oli 47 henkeä vuonna 1970. Tuoreempi tieto vuodelta 2016 kertoo, että lukumäärä oli alle 20 Suomen kansalaista.

Paikannimi Marjonen

Marjonen (paikannimi)

Marjonen on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on saari.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Marjonen jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Marjonen-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Марьонен tarkoittaa nimeä Marjonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Marioin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Marjonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Marjo Marjonen tai Marc Marjonen.

Samankaltaisia nimiä kuin Marjonen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Marjonen i Finland. Surname Marjonen in Finland.

©Tuomas Salste