Marku: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Marku

Marku on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Marku-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 61 max

v. 2014 67

v. 2015 67

v. 2016 68

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Marku on noin sijalla 9 000.

Marku-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Marku on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Marku ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1989

Sana Marku esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Marku

Marku (paikannimi)Katuosoitteissa

Marku on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Marku jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Marku esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Markusgatan, Markusgränd, Markusgränden, Markusvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Marku-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Marku-suku ulkomailla

Ruotsissa Marku oli 61 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Marku oli 8 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

68618
Marku Pohjolassa

Tšekissä Marku oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 330 henkeä, joiden sukunimi oli MARKU.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Марку tarkoittaa nimeä Marku. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Markus Marku tai Marke Marku.

Samankaltaisia nimiä kuin Marku

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: marku.com, marku.eu, marku.fi, marku.net, marku.org, marku.info, marku.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Marku i Finland. Surname Marku in Finland.

©Tuomas Salste