Maronen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Maronen

Maronen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Marosten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 95

v. 2015 94

v. 2016 93

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Maronen on noin sijalla 7 100.

Maronen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Maronen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Maronen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1981

Sana Maronen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Maronen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Maronen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Marosentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Maroset ulkomailla

Ruotsissa Maronen oli 18 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Маронен tarkoittaa nimeä Maronen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Maroin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Maronen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mar Maronen tai Marc Maronen.

Samankaltaisia nimiä kuin Maronen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Maronen i Finland. Surname Maronen in Finland.

©Tuomas Salste