Martelius: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Martelius

Martelius on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Marteliusten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 117

v. 2015 117

v. 2016 118

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Martelius on noin sijalla 5 900.

Martelius on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Martelius ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1982
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Martelius esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Marteliukset ulkomailla

Ruotsissa Martelius oli 63 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мартелиус tarkoittaa nimeä Martelius. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mart Martelius tai Marta Martelius.

Samankaltaisia nimiä kuin Martelius

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: martelius.com, martelius.info, marteliukset.com, marteliukset.eu, marteliukset.fi, marteliukset.info, marteliukset.name, marteliukset.net, marteliukset.org, martelius.eu, martelius.fi, martelius.name, martelius.net, martelius.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Martelius i Finland. Surname Martelius in Finland.

©Tuomas Salste