Marttila-Tornio: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Marttila-Tornio

Marttila-Tornio on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Marttila-Tornioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 37

v. 2016 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Marttila-Tornio on noin sijalla 13 000.

Marttila-Tornio-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Marttila-Tornio on melko pitkä nimi.

Marttila-Tornio on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Marttila-Tornio ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Марттила-Торнио tarkoittaa nimeä Marttila-Tornio. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Martila=Torniå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Marttila-Tornio olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Martti Marttila-Tornio tai Marttina Marttila-Tornio.

Samankaltaisia nimiä kuin Marttila-Tornio

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Marttila-Tornio i Finland. Surname Marttila-Tornio in Finland.

©Tuomas Salste